Boerenrockfestival 2022

Komende zomer wil de organisatie van het Boerenrockfestival wederom een festival organiseren. Ondanks dat we nog steeds met maatregelen te maken hebben denken ze op dit moment dat mogelijk moet zijn. Zij willen jullie graag informeren over wat er allemaal staat te gebeuren en op welke momenten je hinder kunt ondervinden.

Dit jaar willen ze vroegtijdig aangeven wat er te verwachten is. Bij vragen bel ze gerust!

De afgelopen editie was in 2019 en zijn er rond de 40000 bezoekers geweest. Het festival is erg populair en de vorige editie was uitverkocht op de zaterdagavond. Er waren toen nog wel wat naaste buren en dorpsbewoners die niet meer naar binnen konden. Dit vonden we erg jammer vandaar dat we dit nu anders willen gaan aanpakken.

Gratis kaarten voor dorpsbewoners

Alle bewoners van Drouwenermond en Drouwenerveen kunnen kaarten aanvragen voor een dag naar keuze. Je kunt een kaart aanvragen door te mailen met Marjon ( marjon[at]boerenrockfestival.nl ovv kaart dorpsbewoners). Wel  je naam en huisadres doorgeven. Je kunt maximaal 2 kaarten per adres aanvragen. De kaarten dan per mail toegestuurd.

Er hangt hier wel een termijn aan omdat er naar verwachting weer veel kaarten zullen worden verkocht.

De kaart kan aangevraagd worden in maanden april en mei

Kaarten die vorig jaar zijn aangevraagd hoeven niet opnieuw aangevraagd te worden.

Verdere mededelingen van de organisatie:

 Informatieavond 28 juni

Dit jaar organiseren we op 28 juni een inloop/informatie avond voor de omgeving.

Iedereen is welkom van af 19.30 in de Gulle Boergondier en we starten om 20 uur.

Vrijwilligers gevraagd:

Zo’n festival organiseer je niet zo maar en daar hebben we een veel hulp bij nodig. We hebben inmiddels een vaste groep van ca 400 vrijwilligers  om ons heen verzameld. Maar we kunnen altijd nog wel wat handjes gebruiken. Er zijn diverse taken voor tijdens en na het festival. Wil je hierover meer informatie dan mag je een mail sturen naar vrijwilligers[at]boerenrocfestival.nl.

We zijn al druk bezig met de voorbereiding. We houden jullie op de hoogte via de dorpskranten maar wil je echt alles weten kijk dan op de nieuwe website www.boerenrock-festival.nl of volgens ons via onze social media kanalen. #beleefhetvoelhet

We zien jullie snel,

René Boiten, Roelof Timmermans, Bjorn van der Veen en Marjon Boiten.