Sein op groenrood voor boerenrockfestival

Op dit moment staat het sein op groen rood om het boerenrockfestival te organiseren. Vanaf 1 juni mogen er weer grote evenementen plaatsvinden maar nog wel met maatregelen.
Meerdaagse evenementen, dus evenementen met een overnachting, zijn nu niet mogelijk en dat blijft in elk geval tot 1 september 2021.
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/horeca-en-evenementen/regels-voor-evenementen

Op moment van dit schijven is het nog zo dat je als festival bezoeker gevaccineerd of negatief getest moet zijn. Dit geldt ook voor alle vrijwilligers en medewerkers van het festival. Een hele extra organisatie maar we hebben de plannen inmiddels klaar liggen.We zijn druk doende met voorbereidingen en in overleg met de gemeente over hoe we invulling gaan geven aan de vergunning.

Veiligheid en gezondheid voor iedereen staat voorop! Daarnaast zetten we dit jaar ook in op verduurzaming van ons feestje met schone aggregaten en verlichting op zonnepanelen!

Richting de start van de opbouw op 6 augustus hebben we nog veel werk te verzetten. Dit jaar geen grote informatie bijeenkomsten voor onze vrijwilligers dus spreken we ze allemaal apart of via teams. Naast de vele vrijwilligers worden we dit jaar ook geholpen door een aantal verenigingen uit de buurt. Zij verzetten een hoop werk voor ons en als bedankje doen wij een mooie bijdrage in de clubkas.

Hebben we ook nog nieuwe dingen dit jaar? Laat je verassen!!

Hieronder volgt alvast het programma per dag zodat je kunt kiezen wanneer je heen wilt… kun je dat niet? Je bent van donderdag tot zondag welkom!

Oja… wil je vanaf juni al helemaal in de sfeer van deze zomer komen…met het EK voetbal en de olympische spelen? We hebben een leuk oranje shirt gemaakt en die kan binnenkort via onze website of bij onrust ( Drentse Poort) besteld worden. De kosten voor het shirt zijn 20 Euro en wij dragen van elk verkocht shirt 2,50 euro af aan je favoriete vereniging of een goed doel naar keuze.