Gruwelijk Fikkie Stoken 2022

Na twee jaar geen paasvuur mogen we eindelijk weer. Dorpsbelangen Drouwenerveen, Dorpsbelangen Drouwenermond organiseert samen met team van het Boerenrockfestival het Paasvuur 2022!

De laatste keer dat we met elkaar het paasvuur mochten beleven was in 2019…. Het was toen prachtig weer en de hele omgeving was uitgelopen.

Eerst nog een warmmakertje op zaterdagavond

Na deze waardeloze tijd met corona is het wel weer eens tijd om met de voetjes van de vloer te gaan. Daarom is er dit jaar op de zaterdagavond 16 april ook een gruwelijk tentfeest met optredens van DJ Roy en de Crazy Pianos. Het belooft een fantastische avond te worden waar je door middel van je mobiele telefoon verzoeknummers kunt aanvragen. In Scheveningen zijn ze wereldberoemd en straks in Drouwenermond ook. Er zijn maar 2250 kaarten en op het moment van dit schrijven is meer dan de helft al uitverkocht.

De foodcatering wordt verzorgd door de Gulle Boergondiër.

De tent gaat om 19:30 uur open en we stoppen 01:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.gruwelijkfikkiestoken.nl en kosten €17,50 ex ticket fee.

Zorg dat je er bij bent. #voel het beleef het.

Dan het echte werk op zondag: Gruwelijk Fikkie Stoken

 1e paasdag 17 april is er echt een voor en van de omgeving.

Eindelijk gaan we weer het Gruwelijk Fikkie støken. Vanaf 18.30 is iedereen welkom op het festivalterrein aan de verbindingsweg.

Om 19.30 gaat de bult in de fik, Daarna is de tent voor iedereen open en zal Fifth wheel zorgen voor de sfeer!

De Gulle Boergondiër staat ook deze dag en avond klaar met lekker eten!  Koffie, thee zoetigheid voor de kids en ranja hebben we uiteraard ook!

We mogen samen met jullie een paasbult bouwen van 1000m3.

Je kunt je takken brengen op:

  • Zaterdag 9 april van 09:00 – 16:00 uur
  • Vrijdag 15 april van 09:00 – 16:00 uur
  • Zaterdag 16 april 09:00 – 12:00 uur

Uiteraard gaan we er vanuit dat we geen beperkende maatregelen meer hebben. Als dit wel zo is communiceren we dit via de website www.gruwelijkfikkiestoken.nl