Start VrouwenerveenCafé groot success

Team Het VrouwenerveenCafé. Wija Scholte Aalbes-Heikens, Laura Wijers en Nomi de Ridder. Foto: Theresa Giesen

Op oudjaarsavond 2017 ontmoetten 3 dames elkaar in Drouwenerveens Dorpshuis Het Vertier. Ze kwamen tot de conclusie dat er te weinig te doen was in het dorp… 2 glazen later is het VrouwenerveenCafé gelanceerd.

Half januari is de aftrap gegeven en met maar liefst 33 vrouwen zaten we klem in Het Vertier. Tijdens een voorstelrondje werden er activiteiten geopperd om vanuit het VrouwenerveenCafé te organiseren. Behalve ‘gewoon’ samen komen in het café, ging het om workshops volgen. Bijvoorbeeld creatief bezig zijn, koken en fotograferen.

Ook om dingen die je liever niet alleen doet, zoals wandelen (met of zonder hond), hardlopen, sporten en een museumbezoek. Zelfs een leesclubje en spelletjesavonden kwamen naar voren.

Per activiteit is er een eigen bijdrage om de kosten te dekken van zaalhuur en/ of materialen. Er is geen sprake van contributie. Iedere vrouw is welkom wanneer zij geïnteresseerd is in de activiteit. Dus ook vrouwen uit de omgeving! De agenda staat op  hier op de website en via www.vrouwenerveencafe.nl kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de activiteiten.