Nieuwe Jeugdactiviteit in Dorpshuis Drouwenerveen

kinderenDe laatste jaren is het aantal kinderen in Drouwenerveen en Bronnegerveen flink toegenomen. Het lijkt ons leuk om voor deze kinderen een aantal gezellige activiteiten te organiseren. Met een aantal moeders gaan we dit opzetten. Er zal een aantal keren in het jaar een activiteit georganiseerd  worden voor alle kinderen.

We beginnen op 5 december!
In dorpshuis het Vertier
Van 10.00-12.00

Misschien vinden Sinterklaas en Zwarte Piet dit wel zo leuk, dat ze ook nog even een kijkje komen nemen! Er staan voor de kinderen lekkernijen klaar. En er zullen gezamenlijk leuke activiteiten gedaan worden.

Het is een vrije inloop, dus alle kinderen mogen komen. Dus hebt u onverwacht uw kleinkind of neefje/nichtje op visite, ook dan bent u van harte welkom.

Indien u al zeker weet dat uw kind komt, wilt u dit doorgeven op onderstaand e-mailadres? Graag onder vermelding van naam, leeftijd en een klein verhaaltje over wat uw kind leuk vindt of heeft meegemaakt.

Door sponsoring van een aantal bedrijven in Drouwenerveen, Bronnegerveen en omstreken kunnen alle kinderen gratis deelnemen.

Na afloop krijgen de kinderen een presentje mee.

Het is mogelijk om tijdens deze activiteit een vrijwillige bijdrage te geven.

Wilt u ook helpen tijdens één van deze activiteiten dan kunt u zich aanmelden via hetzelfde e-mailadres.

E-mailadres: jeugddrouwenerveen@gmail.com
Of adres: Hoofdstraat 29a/ 0599-513005 (Ingrid Krol)

Met vriendelijke groet,

Ingrid Krol, Mirjam Kruit, Heidy Ingram